GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη - Σε κοινό μέτωπο για τις κινητοποιήσεις τους προσανατολίζονται οι αγρότες

Κοινό μέτωπο για τις κινητοποιήσεις τους αναζητούν οι αγρότες της Κρήτης, ενώνοντας τις δυνάμεις τους ενάντια στην Κυβέρνηση και τη σκληρ...


Κοινό μέτωπο για τις κινητοποιήσεις τους αναζητούν οι αγρότες της Κρήτης, ενώνοντας τις δυνάμεις τους ενάντια στην Κυβέρνηση και τη σκληρή φορολογία που προωθεί για τον αγροτικό κόσμο, επιφέροντας την πλήρη καταστροφή του.

Αυτό τονίστηκε μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχαν αγρότες από το νομό Λασιθίου, αλλά και από το Ηράκλειο στην Ιεράπετρα, προκειμένου να οργανώσουν τον κοινό αγώνα τους ενάντια στα μέτρα της Κυβέρνησης.

Στόχος των αγροτών του νησιού είναι η πραγματοποίηση ενός παγκρήτιου αγροτικού συλλαλητηρίου, στο οποίο θα συμμετάσχουν όλοι μαζικά και στη συνέχεια ίσως και μιας δεύτερης κινητοποίησης αυτή τη φορά όμως στην Αθήνα.

Όπως και να έχει πάντως οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να στείλουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα προς την Κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεση τους απέναντι στη σκληρή πολιτική τους, που οδηγεί τους ίδιους και τις οικογένειες τους να μη μπορούν να επιβιώσουν και να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

ΠΗΓΗ: cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση