GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνις Γεωργιάδης: Ευτυχώς είναι υπουργός Άμυνας ο Καμμένος και όχι κανένας άπατρις

Καλά λόγια για τον Πάνο Καμμένο είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αν και δεν παρέλειψε να του δώσει και συμβουλές. Μιλώντας για τη θέση του κ...


Καλά λόγια για τον Πάνο Καμμένο είχε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αν και δεν παρέλειψε να του δώσει και συμβουλές.

Μιλώντας για τη θέση του κ. Καμμένου στο υπουργείο Άμυνας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, δήλωσε: «Προτιμώ που είναι ο Καμμένος εκεί, από το να είχα κανέναν Συριζαίο περίεργο στο υπουργείο Άμυνας. Ο Καμμένος έχει εθνικές ευαισθησίες δεν είναι άπατρις. Πιστεύω ότι σέβεται τις Ένοπλες Δυνάμεις, αγαπάει τη στολή».

«Το μόνο επικίνδυνο με τον Καμμένο είναι ότι επειδή είναι πολύ συναισθηματικός και παρορμητικός πρέπει να είναι προσεκτικός. Αυτή θέση θέλει έναν άνθρωπο προσεκτικό», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm.

Βέβαια δεν παρέλειψε να σχολιάσει αρνητικά τις στολές που φορά ο κ. Καμμένος: «Το ότι αλλάζει τις στολές σαν τα πουκάμισα είναι λάθος. Η στολή δίνεται σε κάποιον που έχει κοπιάσει πάρα πολύ για αυτήν, με θυσίες, με κόπους».

Όταν ρωτήθηκε τέλος για το εάν θα βοηθήσει τον κ. Καμμένο ως τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Όσοι περιμένουν κοκορομαχία με τον Καμμένο από την πλευρά μου αποκλείεται. Η εθνική άμυνα δεν είναι χώρος για κοκορομαχία. Όπου μπορεί η ΝΔ να είναι χρήσιμη για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, για τους αξιωματικούς μας, για το πολιτικό προσωπικό, για τους κατώτερους αξιωματικούς, για τους οπλίτες, η ΝΔ θα είναι μαζί τους για να τους βοηθήσουμε, δεν θα είναι για να κάνει φασαρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση