GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το φόρεμα της Ιβάνκα Τραμπ που άναψε φωτιές

Εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων εντός και εκτός ΗΠΑ για την απαγόρευση της εισόδου σε όλους τους πολίτες επτά κυρίως μουσουλμανικών χωρών (...


Εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων εντός και εκτός ΗΠΑ για την απαγόρευση της εισόδου σε όλους τους πολίτες επτά κυρίως μουσουλμανικών χωρών (του Ιράν, του Ιράκ, της Υεμένης, της Σομαλίας, της Λιβύης, της Συρίας, του Σουδάν), η Ιβάνκα Τραμπ έχει άλλες... σκοτούρες.
Η αγαπημένη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της, Jared Kushner από νυχτερινή τους έξοδο. Η αντίδραση των χρηστών ήταν άμεση, όχι όμως αυτή που ήλπιζε ότι θα λάμβανε η 35χρονη: ορθώθηκε ένα κύμα σφοδρής αρνητικής κριτικής κατηγορώντας την για «ακραία αναισθησία» τη στιγμή που επικρατεί χάος στα αεροδρόμια της χώρας. Το φωτογραφικό ενσταντανέ, πυροδότησε μια σειρά από meme, με τα οποία συγκρίνουν το μεταλλικό πανάκριβο φόρεμά της με τη φωτογραφία ενός προσφυγόπουλου που είναι τυλιγμένο με μια ισοθερμική κουβέρτα αλουμινίου.
«Ποια το φόρεσε καλύτερα;», γράφει ο χρήστης που ανέβασε τη φωτογραφία με το προσφυγόπουλο που πέρασε από την Τουρκία στην Ελλάδα.
«Αφού δεν έχουν ψωμί, ας φάνε παντεσπάνι», έγραψε η Κέλι Όξφορντ, παραπέμποντας στην Αντουανέτα. Για την ιστορία, το ζευγάρι πόζαρε λίγο πριν μεταβεί στο ετήσιο δείπνο του κλάμπ Alfalfa.




1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.30 Ιαν 2017, 10:37:00 μ.μ.

    "Ωραία" φωτογραφία ανέβασε η Ιβάνκα Τραμπ! Ο καθρέφτης αποκαλύπτει τη θέση του χεριού του συζύγου της!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση