GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Καίγονται» για το τρίποντο στη Βέροια, τους... καίει το Χ

Η Βέροια υποδέχεται στις 17:15 τον Ηρακλή με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για βαθμούς και τους φιλοξενούμενους να αναζητούν το πρώτο...


Η Βέροια υποδέχεται στις 17:15 τον Ηρακλή με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για βαθμούς και τους φιλοξενούμενους να αναζητούν το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο στο πρωτάθλημα.
Όλα αυτά ένα φυσικά διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας με δεδομένο ότι οι καιρικές συνθήκες στη Βέροια είναι αρκετά δύσκολες.
Στην αποστολή της Βέροιας συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Παντελής Καπετάνος. Ο έμπειρος επιθετικός έχει κάνει γνωστή την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα της Ημαθίας, ωστόσο βρίσκεται ανάμεσα στους «εκλεκτούς» του τεχνικού της «βασίλισσας του βορρά».
Η αποστολή: Καντιμοίρης, Λόπεθ, Αραγονιές, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Ράδης, Καλί, Μπαλάφας, Χαροντάκης, Άρσε Λαταπί, Τόμας Γκονθάλεθ, Δόρης, Λινάρδος, Μαυριάς, Μιλίγεβιτς, Σαρπόνγκ, Καπετάνος.
Ο «Γηραιός» διανύει μια πολύ δύσκολη χρονιά σε κάθε επίπεδο, βαθμολογικά βρίσκεται πολύ χαμηλά και το τρίποντο είναι απαραίτητο, προκειμένου να δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στη Σούπερ Λίγκα.
Σε ό,τι αφορά τον καταρτισμό της αποστολής, ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει στη διάθεσή του μόνο τον Περόνε, μια και ο Αργεντινός επιθετικός θα εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών.
Αναλυτικά η 18άδα: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Ρούσσος, Κούρος, Ζιαμπάρης, Στάμου, Μπαρτολίνι, Βοσνακίδης, Ιντζόγλου, Αγγελόπουλος, Λεοζίνιο, Πασάς, Μοντέιρο, Αμαραντίδης, Κυνηγόπουλος, Δούμτσιος και Λουκίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση