GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μικρή διόρθωση στο Χρηματιστήριο

Διορθωτικά κινήθηκε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους επενδυτές να προχωρούν σε ενθυλάκωση μέρους των κερδών της προηγούμενης ε...


Διορθωτικά κινήθηκε σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους επενδυτές να προχωρούν σε ενθυλάκωση μέρους των κερδών της προηγούμενης εβδομάδας χωρίς όμως να απειλούν τα πρόσφατα κατακτηθέντα υψηλά 52 εβδομάδων.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 559,33 μονάδες, σημειώνοντας απώλειες 0,15%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 41,11 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 58,49 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,24%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,99%.

Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες του Ακίνητης Περιουσίας (+2,44%) και Τροφίμων και Ποτών (+1,39%). Αντιθέτως, τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες Προσωπικών και Οικιακών Προϊόντων (-1,74%) και Τραπεζών (-1,15%).

Ανοδικά κινήθηκαν 60 μετοχές, 48 πτωτικά και 142 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση