GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεύμα της Γεννηματά με Παπανδρέου, χωρίς Βενιζέλο - ΦΩΤΟ

Πρώην και νυν βουλευτές και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσά τους ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Λαλιώτης, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση ...


Πρώην και νυν βουλευτές και υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσά τους ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Λαλιώτης, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για γεύμα της Φώφης Γεννηματά στο Κάραβελ. Πάνω από 200 άτομα συγκεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο, ωστόσο δεν έδωσε το "παρών" ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αν και είχαν προσκληθεί όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
«Στο πρόσωπο σας τιμούμε την ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Σήμερα δεν είναι εκδήλωση μνήμης αλλά πολιτικό γεγονός, που συνδέεται με στόχο την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης» ανέφερε στην εισήγησή της η Φώφη Γεννηματά καλωσορίζοντας τις φυλές του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιώργος Παπανδρέου έφτασε στο γεύμα συνοδευόμενος από τον Μιχάλη Καρχιμάκη και τον Δημήτρη Ρέππα, ενώ παρών ήταν και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Στο ειδικό τραπέζι-ροτόντα για το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου, κάθισαν όλα τα στελέχη καθώς και οι κκ. Κρεμαστινός και Κεγκέρογλου.

H συνάντηση ξεκίνησε με κοπή πίτας και το φλουρί έπεσε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος. «Όλα θα πάνε τέλεια το 2017!» ήταν το σχόλιο του Βασίλη Κεγκέρογλου.
Ανάμεσα σε αυτούς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση ήταν οι:
Βάσω Παπανδρέου, Κώστας Λαλιώτης, Γιάννης Καψής, Ελένη Ανουσάκη, Αντώνης Λιβάνης, Χρήστος Πάχτας, Νίκος Ανδρουλάκης, Εύα Καϊλή, Γιάννης Δριβελέγκας, Μιχάλης Νεονάκης, Χρήστος Σμυρλής, Γιώργος Κατσιμπάρδης, Σούλα Μερεντίτη, Συλβάνα Ράπτη, Τόνια Αντωνίου, Χρήστος Πρωτόπαπας, Κώστας Γείτονας, Μιλτιάδης Παπαιωάννου, Πάρης Κουκουλόπουλος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Γιάννης Μαγκριώτης, Δημήτρης Αλαμπάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Ροδούλα Ζήση, Γιάννης Κουράκης, Πυθαγόρας Βαρδίκος, Νίκος Μπίστης, Λεωνίδας Γρηγοράκος, Συμεών Κεδίκογλου, Δημήτρης Σαρρής, Ηλίας Μπεριάτος, Γιάννης Σουλαδάκης, Κατερίνα Μπατζελή, Γιάννης Βλατής, Νίκος Σηφουνάκης, Ρένα Λαμπράκη, Άρης Σισσούρας, Θανάσης Γερμανίδης, Ντίνος Ρόβλιας, Αλέξανδρος Ακριβάκης, Σήφης Βαλυράκης, Γιάννης Θωμάς, Γιώργος Σταυρακάκης, Ευτύχης Κοντομάρης, Κώστας Τριαντάφυλλος, Γρηγόρης Νιώτης, Φίλιππος Σαχινίδης, Χάρης Καστανίδης, Σωκράτης Ξυνίδης, Γιώργος Πεταλωτής, Σταύρος Αρναουτάκης καθώς και οι: Νικητιάδης, Ποδηματά, Χάιδος, Γερανίδης, Πιπεριάς, Μαγκούφης, Ανωμερίτης, Σχοιναράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση