GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το «διπλό» η Τσέλσι απέναντι στην... πεσμένη Λίβερπουλ

Είναι το μεγάλο ματς της ημέρας. Δεν είναι άλλο από αυτό ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι στην Premier League, απόψε στις 22:00. Στόχ...


Είναι το μεγάλο ματς της ημέρας. Δεν είναι άλλο από αυτό ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι στην Premier League, απόψε στις 22:00.

Στόχος, το μεγάλο «διπλό» για τους «μπλε», που θέλουν να εκμεταλλευτούν την κάκιστη ψυχολογία των «κόκκινων». Στενεύουν τα περιθώρια για τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ, οι οποίοι μετρούν τρεις σερί ήττες.

Φια τους γηπεδούχους κανονικά πρέπει να υπολογίζεται ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, με τον σύλλογο να εξασφαλίζει άδεια να περάσει ο Βραζιλιάνος τις πόρτες του δικαστηρίου με ένα 24ωρο καθυστέρηση για την υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Την τελευταία στιγμή αναμένεται να αποφασιστεί εάν ο Σαντιό Μανέ θα παίξει με τον ποδοσφαιριστή να έχει επιστρέψει Αγγλία μετά τον αποκλεισμό της Σενεγάλης από το Κόπα Άφρικα.

Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο δεξιός μπακ Κλάιν, όμως δεν έχει αποκλειστεί η συμμετοχή του.

Για τους φιλοξενούμενους ο Αντόνιο Κόντε θα επαναφέρει λογικά τη συνηθισμένη του ενδεκάδα για τα παιχνίδια πρωταθλήματος, καθώς δεν έχει αναφερθεί προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Τσέλσι – Λίβερπουλ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση