GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοβέρδος: Το ΣτΕ ενταφίασε την αντισυνταγματική απόπειρα να ελεγχθεί η ενημέρωση

«Το ΣτΕ εκδίδει τις αποφάσεις του για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών. Και ταυτοχρόνως ολοκληρώνεται ο πολιτικός ενταφιασμός της αντισυν...


«Το ΣτΕ εκδίδει τις αποφάσεις του για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών. Και ταυτοχρόνως ολοκληρώνεται ο πολιτικός ενταφιασμός της αντισυνταγματικής απόπειρας να ελεγχθεί η ενημέρωση, όπως οργανώθηκε από τον κ. Παππά και την κυβέρνηση Τσίπρα. Η δικαιοσύνη λειτούργησε και η νομιμότητα αποκαταστάθηκε».

Αυτό ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, σχολιάζοντας την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες. «Και τι απέμεινε; Ένας υπουργός που οραματιζόταν την Ελλάδα ως χώρα-Μαδούρο και μία υπουργός να εκστομίζει ύβρεις και ψεύδη, όπως π.χ. πως θα πεινάνε παιδάκια γιατί λόγω των καναλιών δεν θα πηγαίνουν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς κοκ», σημειώνει ο κ. Λοβέρδος.

«Τώρα το Ε.Σ.Ρ., ως μόνο συνταγματικώς αρμόδιο όργανο, θα ρυθμίσει τους κανόνες του τηλεοπτικού παιχνιδιού με βάση τους κανόνες της Δημοκρατίας και της πολυφωνίας. Και κάτι ακόμη, ως υστερόγραφο: η Δημοκρατική Συμπαράταξη δικαιώθηκε όχι μόνο για τη στάση που κράτησε από την κατάθεση του νόμου-Παππά, αλλά και για τις θέσεις της στη φάση της ανάδειξης της ηγεσίας του Ε.Σ.Ρ., μόλις το ΣτΕ δημοσίευσε το περιεχόμενο της απόφασής του», καταλήγει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση