GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τις δράσεις τους σχετικά με το προσφυγικό ενημέρωσαν οι πρόσκοποι τον Παυλόπουλο

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (ΣΕΠ) δέχθηκε σε ακρόαση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλο...


Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (ΣΕΠ) δέχθηκε σε ακρόαση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Η προσκοπική αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις δράσεις και ενέργειες που υλοποιούν οι πρόσκοποι σε όλη την Ελλάδα σχετικά με το προσφυγικό και για την προτεινόμενη διοργάνωση Ημερίδας για τον Εθελοντισμό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση του ΣΕΠ, «ο Πρόεδρος, που παρακολουθεί και ενδιαφέρεται για το έργο που επιτελεί ο προσκοπισμός, συνεχάρη το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για το έργο που έχει αναλάβει σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, στην ευαισθητοποίηση των Ευρωπαίων για το προσφυγικό, σε συνεργασία με τις Ευρωπαϊκές Προσκοπικές Οργανώσεις. Επίσης, άκουσε με ενδιαφέρον και ενθάρρυνε την ανάληψη πρωτοβουλίας για τη δημιουργία θεσμικού πλαισίου για τον εθελοντισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση