GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Γεωργιάδη στον Καμμένο

«Συνιστώ στον κ. Καμμένο, στο εξής, να είναι σοβαρός και ειλικρινής», δηλώνει μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρ...


«Συνιστώ στον κ. Καμμένο, στο εξής, να είναι σοβαρός και ειλικρινής», δηλώνει μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Άμυνας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μια ακόμη κοροϊδία της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ και προσωπικά του κ. Καμμένου, επιβεβαιώνεται. Μέχρι το τέλος του 2016, δεν ανευρέθηκαν και δεν νομοθετήθηκαν δημοσιονομικές παρεμβάσεις ισοδύναμης καθαρής εξοικονόμησης δαπανών μόνιμου χαρακτήρα, προκειμένου να μην ισχύσουν, από 1-1-2017, το πάγωμα και η αναστολή των ωριμάνσεων και μισθολογικών προαγωγών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Γεωργιάδης και συνεχίζει:

«Συνιστώ στον κ. Καμμένο, στο εξής, να είναι σοβαρός και ειλικρινής σε θέματα που αφορούν στα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση