GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΥΡΑ από Χρυσόγονο! 'Εχω να δω τον Τσίπρα δύο χρόνια, ενημερώνεται από τον Καρανίκα.."

Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος. «Δυο χρόνια έχω να δω τον Πρωθυπουργό, από το Μάρτι...


Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος. «Δυο χρόνια έχω να δω τον Πρωθυπουργό, από το Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε κατ’ ίδιαν τον έχω δει», δήλωσε.
Ο κ. Χρυσόγονος, μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, είπε: «Προφανώς ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου».
Ερωτηθείς αν ενοχλεί με αυτά που κατά καιρούς λέει τόνισε: «αυτό που πιστεύω το λέω, δεν κρύβομαι… Από εκεί και πέρα, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε».
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε ως κακό σενάριο τις πρόωρες εκλογές, τονίζοντας πως «επαγγελία της κυβέρνησης ήταν να εφαρμόσει με τον λιγότερο επαχθή τρόπο μια οδυνηρή συμφωνία και αυτό πρέπει να κάνει, με έξοδο στις αγορές το καλοκαίρι του 2018 για να μην ζητεί δανεισμό από τα κράτη μέλη της ευρωζώνης».
Αυτή την εντολή για να την διεκπεραιώσει ο κ. Τσίπρας, συνέχισε, πρέπει να εφαρμόσει το παράλληλο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ένα μέρος του οποίου δεν εξαρτιόταν από τους δανειστές ... «Αν το υλοποιήσει, οι δανειστές θα μετριάσουν τις παράλογες, κατά τα άλλα, απαιτήσεις τους».
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαφοροποιήθηκε με την κυβέρνηση και στο θέμα του κ. Σόιμπλε, λέγοντας ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών και οι σκληροί των Χριστιανοδημοκρατών της Γερμανίας δεν έχουν πρόβλημα με το αν κυβερνούν την Ελλάδα αριστεροί ή δεξιοί, αλλά στόχος τους είναι να εκφοβίσουν μέσω της Ελλάδας την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία που είναι μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης. Για αυτό άφησαν να πέσει ο Σαμαράς και στηρίζουν την Πορτογαλία.
«Ο χρόνος δεν είναι απεριόριστος, αν δεν επανέλθουμε στις αγορές το καλοκαίρι, τέταρτος διακανονισμός δεν πρόκειται να υπάρξει και συνεπώς θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τα χειρότερα» προειδοποίησε.
Ο Κώστας Χρυσόγονος δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει κάνει κάποια βήματα για την καταστολή του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος, αλλά είναι ανεπαρκή.

1 σχόλιο

  1. Σήμερα (ΔΊΝΟΥΜΕ) 500 λίτρα πετρέλαιο και 2.000 χιλιάδες ευρώ για τα έξοδα δυο μηνών...πάρτε τηλεφωνώ χχχχχχ

    Η Αλήθεια: Σήμερα ΚΛΗΡΏΝΟΥΜΕ 500 λίτρα πετρέλαιο και 2.000 χιλιάδες ευρώ για τα έξοδα δυο μηνών...πάρτε τηλεφωνώ χχχχχχ ΜΕ ΚΩΣΤΟΣ 2.48 ευρώ --2.98 ευρω...

    Αυτό λέγετε καζίνοενημέρωση ΜΙΑ βαριά ΑΠΆΤΗ που συντηρεί τα ΜΜΕ... Και μετά σου πετάνε και μια διαφημιζόμενη Φιλανθρωπία.. που είναι ο Υπουργός δικαιοσύνη; που είναι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου;; Που είναι το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο;;

    Που είναι η διαφάνεια ΌΤΑΝ σε καμιά και κανένα παίγνιο ΔΕΝ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΟΎΤΕ ΑΚΟΎΜΕ ΟΝΌΜΑΤΑ ΤΥΧΕΡΏΝ !!!....Μα αν πουν ότι κέρδισα μου καταπατούν τα προσωπικά διαδομένα!!!!η θα κινδυνέψω από τους ΚΑΚΟΥΣ....Βλέπετε πως ξέρουν να κλέβουν ΝΌΜΙΜΑ με τον Φόβο....Θα σας θυμίσω ΟΜΩΣ κάποιο αντιπρόεδρο της Βουλης από το κόμμα του Καρατζαφυρερ Βαιστη ΠΟΥ βρέθηκε με ένα ΟΡΦΑΝΌ εκατομμύριο ΕΥΡΩ {ΜΑΥΡΑ} ΚΑΙ ΔΉΛΩΣΕ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ....ΈΠΑΘΕ ΤΊΠΟΤΑ;;;

    Αυτά για να τα θυμούνται οι παλιοί, και να τα μαθαίνουν οι Νέοι..

    Uros..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση