GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατρειά στην Τρίπολη ψάχνει η ΑΕΚ

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί στις 19:30 την ΑΕΚ και ψάχνει τους βαθμούς για να κάνει ένα βήμα προς την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Πάντως,...


Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί στις 19:30 την ΑΕΚ και ψάχνει τους βαθμούς για να κάνει ένα βήμα προς την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Πάντως, οι Αρκάδες μετρούν μόλις δύο εντός έδρας νίκες και αγνοούν το τρίποντο για περισσότερους από δύο μήνες! Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπέρτου που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής, ενώ δεν υπολογίζεται ο μακροχρόνια απόντας λόγω τραυματισμού, Τριανταφυλλόπουλος.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Σελίν, Ευαγγέλου, Κυριακόπουλος, Ιγκόρ, Ντουντού, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Φαρίνα, Δημούτσος, Καλτσάς, Κώτσιρας, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Μάσα, Ιωαννίδης, Μανιάς.

Προβληματική περίοδος για την ΑΕΚ που ψάχνει γιατρειά μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό (0-0). Επιπρόσθετα, οι διοικούντες εξέφρασαν στήριξη στο πρόσωπο του Ζοσέ Μοράις με τον Πορτογάλο να δέχεται έντονη αμφισβήτηση από τους οπαδούς. Για ντεμπούτο ετοιμάζεται ο Βράνιες αποτελώντας παρτενέρ του Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας. Αντιθέτως, δεν υπολογίζονται ο ανέτοιμος Τσιγκρίνσκι και ο τιμωρημένος Αραβίδης.

Αναλυτικά οι επιλογές του Ζοσέ Μοράις αναφορικά με την αποστολή που επέλεξε για την ΑΕΚ: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Βράνιες, Ντίας, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος εδώ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση