GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φαβορί ο Ολυμπιακός, με φόρα ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης μετά από δύο διαδοχικές εντός έδρας επιτυχίες υποδέχεται στις 19:30 τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Οι ποδοσφαιριστές του ...


Ο Αστέρας Τρίπολης μετά από δύο διαδοχικές εντός έδρας επιτυχίες υποδέχεται στις 19:30 τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είχαν δυσκολέψει αφάνταστα τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσάκης» προβληματίζοντας τους Πειραιώτες που είχαν σκοράρει στις καθυστερήσεις με τον Μάριν. Εκτός πλάνων έχει τεθεί ο Δημούτσος εκτίοντας ποινή μίας αγωνιστικής και ο τραυματίας Ιγκόρ ο οποίος υπέστη θλάση. Αντιθέτως, επανέρχεται ο Γκοντό έπειτα από πολύ καιρό.
Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Μάσα, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Καλτσάς, Κώτσιρας, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Γκοντό, Ιωαννίδης, Μανιάς.
Ο Ολυμπιακός παραμένει με άνεση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα διαθέτοντας πολύ μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα.
Εν όψει Αστέρα κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν οι Ρέτσος – Βιάνα ελλείψει του τραυματία Μποτία και των διεθνών Ντα Κόστα και Ρομαό που έχουν κληθεί στις Εθνικές ομάδες του Μαρόκου και του Τόγκο αντίστοιχα που παίρνουν μέρος στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Στο αγωνιστικό πλάνο του Πάουλο Μπέντο επανέρχονται ο Σεμπά που εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής και ο Ελιονούσι που αποθεραπεύτηκε μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Για ντεμπούτο ετοιμάζεται ο νεοφερμένος αριστερός μπακ, Αλί Σισοκό. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μάρτινς, Μπουχαλάκης και ο Ανσαριφάρντ που αποκτήθηκε πρόσφατα.
Αναλυτικά η αποστολή για τον Ολυμπιακό: Ανδρούτσος, Καμπιάσο, Καρντόσο, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγιε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση