GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Για το Κυπριακό υπάρχει εθνική γραμμή

«Για το Κυπριακό υπάρχει εθνική γραμμή. Διεκδικούμε μια δίκαιη βιώσιμη και λειτουργική λύση σύμφωνη με τις αποφάσεις του ΟΗΕ και με τ...


«Για το Κυπριακό υπάρχει εθνική γραμμή. Διεκδικούμε μια δίκαιη βιώσιμη και λειτουργική λύση σύμφωνη με τις αποφάσεις του ΟΗΕ και με το ευρωπαϊκό κεκτημένο, αποδεκτή από τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας». Αυτό δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η κ. Γεννηματά εξέφρασε τις αντιρρήσεις της για τις «αναχρονιστικές εγγυήσεις τρίτων χωρών» και τάχθηκε υπέρ της αποχώρησης των στρατευμάτων κατοχής.

Στη συνάντηση η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκε από τον πρωθυπουργό σχετικά με το πού βρίσκεται η διαπραγμάτευση και ποιες εκκρεμότητες υπάρχουν. Η κ. Γεννηματά, όπως δήλωσε, τόνισε «στον πρωθυπουργό ότι η Ελλάδα οφείλει να σταθεί στο πλάι του κυπριακού λάου και της πολιτικής ηγεσίας του», με ανάληψη πρωτοβουλιών ώστε όλοι οι διεθνείς παράγοντες και κυρίως η ΕΕ να συμβάλουν ώστε να καμφθεί η τουρκική αδιαλλαξία».

Η κ. Γεννηματά υπογράμμισε πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη παραμένει σταθερή στη θέση η «Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάδα στηρίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση