GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνις Γεωργιάδης: Κάνει ταχύρρυθμα σεμινάρια ρητορικής

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εγκαινίασε πριν από λίγο καιρό έναν κύκλο ταχύρρυθμων σεμιναρίων ρητορικής, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων...


Ο Άδωνις Γεωργιάδης εγκαινίασε πριν από λίγο καιρό έναν κύκλο ταχύρρυθμων σεμιναρίων ρητορικής, στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων της Ελληνικής Αγωγής, της σχολής που δημιούργησε ο ίδιος το 1994.

Όσοι συμμετέχουν στα σεμινάρια αυτά μπορούν - μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο- να έρθουν σε επαφή με μεθόδους και τεχνικές ρητορικής που δημιουργήθηκαν και εφαρμόζονταν ήδη από τους αρχαίους χρόνους και να διδαχθούν την πρακτική τους στο σήμερα. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν ή χρειάζονται λόγω του επαγγέλματός τους να απευθύνουν δημόσιο λόγο. Για το λόγο αυτό το σεμινάριο είναι διαδραστικό: Όλοι σηκώνονται στο βήμα και μιλούν. Κατά την έναρξη του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν έναν φάκελο με σημειώσεις, ενώ στο τέλος τους δίδεται η σχετική βεβαίωση συμμετοχής. Λίγες ημέρες αργότερα, λαμβάνουν μέσω email την ομιλία τους.

Ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων πραγματοποιήθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ η Ελληνική Αγωγή εγκαινιάζει νέο κύκλο σεμιναρίων. Ειδικότερα, στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2017, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα διδάξει στην Αθήνα (στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park), στις 18 και 19 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη (στο ξενοδοχείο les Lazaristes Domotel), ενώ τον Μάρτιο θα βρεθεί στην Πάτρα. Οι εγγραφές γίνονται τηλεφωνικώς στο 210.5221314 (απογευματινές ώρες) ή ηλεκτρονικά στο info@ellinikiagogi.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση