GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ρανιέρι θέλει αλλά... δύσκολα θα τους βάλει... δύσκολα

Η Λέστερ των πολλών απουσιών μάλλον θα τα βρει δύσκολα απέναντι στην εξαιρετική φέτος Τσέλσι (19:30). Ακόμα και με δεδομένο ότι οι φιλο...


Η Λέστερ των πολλών απουσιών μάλλον θα τα βρει δύσκολα απέναντι στην εξαιρετική φέτος Τσέλσι (19:30). Ακόμα και με δεδομένο ότι οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν τον Ντιέγκο Κόστα.
Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι θα το παλέψει με τον Βάρντι στην ενδεκάδα κατά πάσα πιθανότητα αλλά χωρίς τον τραυματία Ουγιόα αλλά κυρίως χωρίς τους Αμαρτέι, Μαχρέζ και Σλιμανί, λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.
Πέραν της απουσίας του Ντιέγκο Κόστα, θα απουσιάσει και ο Τέρι που είναι τιμωρημένος. Επιστρέφει κατά πάσα πιθανότητα στην επίθεση ο Μπατσουαγί εκτός και εάν προτιμηθεί σχήμα χωρίς καθαρόαιμο σέντερ φορ. Στην αποστολή θα βρίσκεται ο αμυντικός Ακέ, που ανακλήθηκε από τον δανεισμό του στην Μπόρνμουθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση