GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να μην την… πατήσει θέλει η ΑΕΚ

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται την ΑΕΚ και φυσικά αναζητά την έκπληξη στον θεσμό του Κυπέλλου. Μια έκπληξη θύμα της οποίας δεν θέλει να πέσει...


Ο Λεβαδειακός υποδέχεται την ΑΕΚ και φυσικά αναζητά την έκπληξη στον θεσμό του Κυπέλλου. Μια έκπληξη θύμα της οποίας δεν θέλει να πέσει η ΑΕΚ που σίγουρα είναι το φαβορί.
Ο Γιάννης Χριστόπουλος στη  19μελή αποστολή άφησε μεταξύ άλλων εκτός τους Γιακουμάκη, Μουλόπουλο, Ναμάσκο και Ουόν προκειμένου να τους δώσει ανάσες.
Η αποστολή, στην οποία βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς Βούρος, απαρτίζεται από τους: Μοσχονά, Δασκαλάκη, Τριποτσέρη, Μεντί, Τόπι, Βούρο, Μαχαίρα, Σένκα, Καραχάλιο, Βασιλείου, Σουμπίνιο, Μάγκα, Μάντζιο, Παππά, Μιλιάζες, Γιουσούφ, Καλτσάς, Χατζηλάμπρο και Λάτσι.
Τρεις ποδοσφαιριστές αποφάσισε να ξεκουράσει ο Μανόλο Χιμένεθ στον σημερινό αγώνα.. Έτσι, οι Γιόχανσον, Πατίτο, Ντίντακ έμειναν στην Αθήνα μαζί με τους τραυματίες Αλμέιδα, Τσιγκρίνσκι, Αραβίδη, καθώς η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι στα Σπάτα.
Υψηλής επικινδυνότητας ο αγώνας για την κάτοχο του τίτλου, που μπορεί να έδειξε δείγματα ανάκαμψης στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, όμως παραμένει στην «εντατική».
Ο Χιμένεθ συμπεριέλαβε 18 παίκτες στην αποστολή για το πρώτο ματς της φάσης των «16» που αρχίζει στις 15:00 στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.
Αναλυτικά: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Μπακάκης, Ντίας, Σιμόες, Βάργκας, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Τσέλιος, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Μεληκιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση