GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την επανασύσταση της κυβερνητικής επιτροπής ανακοίνωσε ο Τσίπρας

Τα προβλήματα συντονισμού στο εσωτερικό της κυβέρνησης, αλλά και μεταξύ κυβέρνησης και κόμματος ανέδειξε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση...

Τα προβλήματα συντονισμού στο εσωτερικό της κυβέρνησης, αλλά και μεταξύ κυβέρνησης και κόμματος ανέδειξε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε την επανασύσταση της κυβερνητικής επιτροπής προκειμένου στα κέντρα λήψης αποφάσεων να συμμετέχουν και υπουργοί που δεν είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως πρωτίστως ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, αλλά και ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας.
Στο πολιτικό συμβούλιο, στο οποίο συμμετείχαν οι υπουργοί Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και Χριστόφορος Βερναρδάκης, συζητήθηκαν προβλήματα συντονισμού της κυβέρνησης, όπως νόμοι που ψηφίζονται και καθυστερεί η έκδοση των εφαρμοστικών διατάξεων και κυρίως η προώθηση μέτρων σε τομείς που δεν επηρεάζονται από το μνημόνιο.
Επίσης, το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στην Αττική με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο το σύνολο των υπουργών θα ταξιδέψει στην περιφέρεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση