GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το χιουμοριστικό σχόλιο στον Τσίπρα για τον... Άρη - ΒΙΝΤΕΟ

Κατά την επίσκεψή του στον σύλλογο γονέων παιδιών με Σύνδρομο Down στη Θεσσαλονίκη, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συζήτησε με τα παιδιά, ...


Κατά την επίσκεψή του στον σύλλογο γονέων παιδιών με Σύνδρομο Down στη Θεσσαλονίκη, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συζήτησε με τα παιδιά, μεταξύ άλλων και για το ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με το Thestival.gr o κ. Τσίπρας συζητούσε με ένα από τα παιδιά του συλλόγου, το οποίο παίζει ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός είπε: «Μη ξεχνάτε παιδιά, ΠΑΟΚ ε;»

Στο σχόλιο αυτό απάντησαν με χιούμορ ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης.
«Ξέρεις οι Αρειανοί δεν θέλουν να σε βλέπουν μετά τον αγώνα με την Καλλιθέα», είπε, σύμφωνα με το thestival.gr ο κ. Τριανταφυλλίδης στον Πρωθυπουργό.

Υπενθυμίζεται ότι προχθές η Καλλιθέα επικράτησε 2-0 του Άρη με δύο γκολ του Ανδρέα Τσίπρα.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση