GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε περίεργη φάση ο Παναιτωλικός, ζορίζει την ΑΕΚ

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ και θέλει να κάνει καλό ξεκίνημα στην μετά Ματζουράκη εποχή. Γενικά μια περίεργη εποχή για τους Αγρι...


Ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ και θέλει να κάνει καλό ξεκίνημα στην μετά Ματζουράκη εποχή.
Γενικά μια περίεργη εποχή για τους Αγρινιώτες καθώς και ο μεγαλομέτοχος Φώτης Κωστούλας υπέβαλλε παραίτηση από την προεδρία παραμένοντας πάντως ως διοικητικός ηγέτης του συλλόγου.
Ο Παναιτωλικός παρουσιάζεται ισορροπημένος στις εντός έδρας επιδόσεις του καταγράφοντας τρεις νίκες, ισάριθμες ήττες, ενώ σε μία περίπτωση είχε φέρει ισοπαλία .
Για ντεμπούτο ετοιμάζεται ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Ντιέγκο Λόπες ο οποίος αποκτήθηκε δανεικός από την Μπενφίκα για 18 μήνες. Αντιθέτως, δεν υπολογίζεται ο Αμρ Ουάρντα που έχει κληθεί στην Εθνική Αιγύπτου στο πλαίσιο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικών, ενώ αναμένεται να παραχωρηθεί στον ΠΑΟΚ. Σταθερά εκτός παραμένει ο μακροχρόνια τραυματίας Παπάζογλου.
Αναλυτικά η αποστολή: Κυριακίδης, Κολοβούρης, Κούσας, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Κουτρομάνος, Μύγας, Ρότσα, Τσοκάνης, Μάκος, Καμαβουάκα, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλούδης, Πάουλο, Κλέσιο, Μουνιός, Ρόσα, Μαρκόβσκι, Λόπες, Γιαννιώτης.
Η ΑΕΚ παρουσιάζει αποκαρδιωτική αγωνιστική εικόνα με τον Ζοσέ Μοράις να βρίσκεται στο… κατώφλι της εξόδου.
Ο Βράνιες εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής και διεκδικεί θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας. Αντιθέτως, παραμένει τραυματίας ο πολύπειρος Τσιγκρίνσκι, ενώ δεν υπολογίζεται ακόμη ο τιμωρημένος Αραβίδης που πιθανότατα ν’ αποχωρήσει άμεσα.
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Μπακάκης, Ντίας, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα.
Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Παναιτωλικός – ΑΕΚ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση