GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαπέν: Ο Τραμπ απειλεί το διεθνές εμπόριο και τους οικονομικούς θεσμούς

Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ αντιπροσωπεύει σοβαρό κίνδυνο για το διεθνές εμπόριο και η Ευρώπη οφείλει να ορθώσει το ανάστημά της γ...


Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ αντιπροσωπεύει σοβαρό κίνδυνο για το διεθνές εμπόριο και η Ευρώπη οφείλει να ορθώσει το ανάστημά της για να προλάβει την κατάρρευση των παγκόσμιων οικονομικών θεσμών, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν.

«Ο αμερικανός εταίρος μας φαίνεται ότι επιδιώκει να λάβει μονομερείς αποφάσεις προστατευτισμού οι οποίες είναι πιθανόν να αποσταθεροποιήσουν το σύνολο της παγκόσμιας οικονομίας», δήλωσε ο Μισέλ Σαπέν κατά την ομιλία του ενώπιον διεθνών οικονομολόγων που συγκεντρώθηκαν στο υπουργείο Οικονομικών.

«Αποφάσεις της νέας κυβέρνησης των ΗΠΑ θέτουν σε κίνδυνο την παγκόσμια τάξη στον τομέα του εμπορίου. Ούτε η Γαλλία, ούτε η Ευρώπη...μπορούν να παρακολουθούν ανήμπορες την αποξήλωση των οικονομικών μας θεσμών», προειδοποίησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση