GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σκληρό καρύδι» η Λαμία απέναντι στον Ατρόμητο

Τον Ατρόμητο υποδέχεται στις 17:15 η Λαμία. Μπορεί τις δύο ομάδες να χωρίζει μια κατηγορία όμως οι γηπεδούχοι είναι από τις ομάδες που πρ...


Τον Ατρόμητο υποδέχεται στις 17:15 η Λαμία. Μπορεί τις δύο ομάδες να χωρίζει μια κατηγορία όμως οι γηπεδούχοι είναι από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στη Β’ Εθνική και αποτελούν σκληρό καρύδι.

Βέβαια ο μεγάλος στόχος είναι η άνοδος για τη Λαμία και αυτό φάνηκε και από τις επιλογές του Μπάμπη Τεννε, ο οποίος αποφάσισε να ξεκουράσει σημαντικούς του ποδοσφαιριστές.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Βάντερσον και Ντουρμισάι. Έτσι θα υπάρχουν δεδομένα και σημαντικές διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά την αποστολή απαρτίζουν οι: Τσέναμο, Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Όμο, Αντωνόπουλος, Αυγενικού, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης, Πεταυράκης,Μανιάς, Πατσαρούχας, Κοτσώνης, Τσούκαλος, Βαλιός, Μπουλούλης, Τζόκιτς, Φερφελής.

Σε αλλαγές θα προβεί και ο Γιώργος Κορακάκης για τον Ατρόμητο.

Από την αποστολή απουσιάζουν οι Δημήτρης Παπαδόπουλος και Πολ Κεϊτά. Αντιθέτως, επανέρχεται ο Φυτανίδης έχοντας εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η αποστολή: Ν. Παπαδόπουλος, Θεοδωράκης, Φυτανίδης, Μπαστακός, Κοντοές, Κατράνης, Λαζαρίδης, Ουμπίδες, Μπρίτο, Κυριακίδης, Πλατέλλας, Βασιλείου, Λημνιός, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Μπάγκα, Ντάουντα, Νάτσος.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Λαμία – Ατρόμητος εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση