GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρέκας: Οι Ράδιο Αρβύλα είναι αλήτες!

Με τους Ράδιο Αρβύλα τα έβαλε αυτή τη φορά ο γνωστός ηθοποιός(και στοχαστής...) Κώστας Πρέκας. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Φτιά...


Με τους Ράδιο Αρβύλα τα έβαλε αυτή τη φορά ο γνωστός ηθοποιός(και στοχαστής...) Κώστας Πρέκας. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, χαρακτήρισε τον Αντώνη Κανάκη και τους συμπαρουσιαστές της σατυρικής εκπομπής "αλήτες", οι οποίοι "ειρωνεύονται τους πάντες".

Εκτός των άλλων τόνισε με νόημα πως «με ενοχλεί όταν ξεφεύγει κάποιος από τα όρια της ευπρέπειας. Η σάτιρα έχει κανόνες και χωρίς τους κανόνες αυτούς είναι επίθεση κατά μέτωπο. Αυτό δεν είναι σάτιρα, είναι βρισίδι… για να μην πω τη λέξη που λέει ο λαός μας».

Για τους Ράδιο Αρβύλα - χωρίς να αναφέρει επι λέξει - το όνομα είπε: «Αν θέλετε να πω για κάποιους κυρίους της Θεσσαλονίκης, που τους θεωρώ εν δυνάμει αλήτες ,γιατί είναι αλήτες... Πρέπει να σταματήσει αυτή η εκπομπή γιατί δεν ανακουφίζει κανέναν και δε γελάει κανείς. Ειρωνεύονται οι πάντες, τους πάντες». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση