GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξανά στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας

Έμφαση σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής θα δώσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου στη Θεσσ...


Έμφαση σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής θα δώσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στο Γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, όπου θα εργαστεί και θα έχει συνεργασία με την επικεφαλής του Γραφείου Κατερίνα Νοτοπούλου. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την πρώτη προβλήτα του Λιμανιού και θα συζητήσει για την αξιοποίηση των χώρων όπου λειτουργούν μουσεία ή φιλοξενούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Τον πρωθυπουργό θα συνοδεύει ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Σημειωτέον ότι αυτή θα είναι η τρίτη επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη μέσα σε λιγότερο από ενάμιση μήνα, καθώς βρέθηκε και πάλι στη συμπρωτεύουσα στις 26 Νοεμβρίου, όταν παρέστη στα εγκαίνια του γραφείου της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού, και στις 14 Δεκεμβρίου, όταν ανακοίνωσε ότι θα επεκταθεί σε περίπου 30.000 μαθητές 151 δημοτικών σχολείων, επτά Δήμων της Θεσσαλονίκης, το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση