GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρηματιστήριο: Μικρές απώλειες με υποτονικό τζίρο

Με περιορισμένες διακυμάνσεις, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας, κινήθηκε η χρηματιστηριακή αγορά στη σημερινή συνεδρίαση...


Με περιορισμένες διακυμάνσεις, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας, κινήθηκε η χρηματιστηριακή αγορά στη σημερινή συνεδρίαση, κλείνοντας τελικά με μικρή πτώση.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 642,50 μονάδες, σημειώνοντας μικρή πτώση 0,37%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 25,994 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 41.005.362 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,49%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 0,95%.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τροφίμων (+1,28%), των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (+1,43%) και των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (+0,92%), ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Ταξιδιών (-1,70%), των Προσωπικών Προϊόντων (-1,25%) και των Τραπεζών (-1,20%).

Ανοδικά κινήθηκαν 56 μετοχές, 49 πτωτικά και 24 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση