GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστά σχολεία στη Θεσσαλονίκη λόγω παγετού

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκα...


Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, λόγω των προβλημάτων που προκαλεί ο παγετός στους καυστήρες των σχολικών κτιρίων.

Η απόφαση ελήφθη μετά από ενημέρωση των διευθυντών των σχολείων, έπειτα από την πρόσκληση που απηύθυνε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, από την οποία προέκυψε ότι τα περισσότερα σχολεία αντιμετωπίζουν προβλήματα στη θέρμανση των κτιρίων τους εξαιτίας του ψύχους.

Κλειστές θα είναι όλες οι σχολικές μονάδες (βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία και δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) στον δήμο Λαγκαδά. Επίσης, για την ασφάλεια των μαθητών κλειστά θα μείνουν όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Παύλου Μελά, Αμπελοκήπων– Μενεμένης και Δέλτα.

Στον δήμο Κορδελιού- Ευόσμου κλειστά θα παραμείνουν όλα τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, ενώ οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργούν κανονικά.

Τι θα γίνει στον δήμο Θεσσαλονίκης

Ο δήμος Θεσσαλονίκης, με ανακοίνωσή του, καλεί τους διευθυντές των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που λειτουργούν στα διοικητικά του όρια να ελέγξουν την ορθή λειτουργία της θέρμανσης στα σχολικά κτίρια και να ενημερώσουν τον δήμο και τα αρμόδια όργανα (σχολικές επιτροπές) για τυχόν προβλήματα και βλάβες.

Στόχος της ενημέρωσης είναι να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να αποκατασταθούν τα όποια προβλήματα προκύψουν στα σχολεία, το δυνατόν συντομότερο. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί βλάβες σε σχολεία του δήμου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση