GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρήγας: Οι δανειστές παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με τη φωτιά

«Υπάρχει ένα σαφές δεδομένο, το οποίο λέει ότι η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει. Εμείς δεν στρέφουμε τη συμφωνία προς άλλη κατεύθυνση»,...


«Υπάρχει ένα σαφές δεδομένο, το οποίο λέει ότι η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει. Εμείς δεν στρέφουμε τη συμφωνία προς άλλη κατεύθυνση», δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη. «Εμείς θεωρούμε ότι η αξιολόγηση μπορεί να ολοκληρωθεί και θα ολοκληρωθεί», πρόσθεσε ο κ. Ρήγας.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος για μία ακόμη φορά σήμερα αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα, ο Παναγιώτης Ρήγας δήλωσε ότι κάποιοι από τους δανειστές παίζουν με τη φωτιά. «Και εντός της Ελλάδας, η Νέα Δημοκρατία δεν έχει πάρει θέση μέχρι σήμερα στα επικίνδυνα που ζητούν κάποιοι από ακραίους παράγοντες. Δεν ενδιαφέρονται εάν πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση, για την ελληνική κοινωνία και για την καταστροφή της οικονομίας με αυτή την τυχοδιωκτική πολιτική».

Μάλιστα, ο κ. Ρήγας έκανε λόγο για μπρα ντε φερ του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και πρόσθεσε: «Το ΔΝΤ δεν το βάλαμε εμείς, μπήκε με τις ευχές του κ. Σόιμπλε και της Νέας Δημοκρατίας. Το θέμα είναι να αντιληφθούν όλοι ότι δεν μπορούν να παρθούν άλλα μέτρα», είπε.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση