GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΠΑΟΚ τον πρώτο λόγο

Τρεις συνεχόμενες ήττες μετρά ο Λεβαδειακός, ο οποίος στις 19:30 υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα και στις τρεις οι Βοιωτοί δέχθηκαν από τέσσ...


Τρεις συνεχόμενες ήττες μετρά ο Λεβαδειακός, ο οποίος στις 19:30 υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα και στις τρεις οι Βοιωτοί δέχθηκαν από τέσσερα γκολ. Ηττήθηκαν με 4-0 από Ολυμπιακό και ΑΕΚ και με 4-1 από τον Πανιώνιο.

Το πρόβλημα για τον τεχνικό των γηπεδούχων, Ράτκο Ντόστανιτς είναι ότι και σε αυτό το ματς πρέπει να διαχειριστεί σωρεία προβλημάτων. Οι Τόνι Σίλβα και Ζεζίνιο δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών, ενώ τα ίδια δεδομένα ισχύουν ακόμη για τους Μπελγκαζουανί, Σουμπίνιο και Ομπιόρα.

Ο Λεβαδειακός δεν ανακοίνωσε αποστολή ως είθισται στα περισσότερα φετινά ματς.

 Ο ΠΑΟΚ ψάχνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του μετά από αυτές με Πλατανιά (3-0) και Κέρκυρα (5-0). Ο Βλάνταν Ίβιτς άφησε εκτός αποστολής τον Γκάρι Ροντρίγκες ο οποίος είναι πιθανό να αποτελέσει παρελθόν καθώς έχει δεχθεί πρόταση από τη Γαλατασαράι.

Δεν υπολογίζονται οι Σάκχοφ (ίωση) και Περέιρα (τεντοντοπάθεια). Σταθερά εκτός πλάνων παραμένει ο Τζαβέλλας. Αναλυτικά η αποστολή: ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης, Κοροβέσης, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση