GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΕΛ: Κουρτάκης και Τζένος εκβίαζαν μέσω ανήλικου παιδιού

Μήνυση κατά του Ιωάννη Κουρτάκη, εκδότη-διευθυντή της σαββατιάτικης εφημερίδας «Παραπολιτικά» και του Παναγιώτη Τζένου, αρχισυντάκτη τη...


Μήνυση κατά του Ιωάννη Κουρτάκη, εκδότη-διευθυντή της σαββατιάτικης εφημερίδας «Παραπολιτικά» και του Παναγιώτη Τζένου, αρχισυντάκτη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για "συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης" κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με ανακοίνωση των ΑΝΕΛ.
Πριν από λίγη ώρα συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο διευθυντής του Ομίλου «Παραπολιτικά», Παναγιώτης Τζένος, στα γραφεία του Ομίλου, ενώ συνελήφθη και ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook: "Μόλις ενημερώθηκα ότι έχει κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου εναντίον μου, προσήλθα στην ΓΑΔΑ, όπου και με συνέλαβαν. Ακόμη ένα ψέμα του Πάνου Καμμένου.Kάποια στιγμή τα ψέματα τελειώνουν, όπως και τα καθεστώτα πέφτουν».
Αντίθετα, με νωρίτερη αναρτησή του στο twitter, o υπουργός Άμυνας είχε ανακοινώσει ότι ο κος Κουρτάκης συνελήθφη ενώ κρυβόταν σε διπλανή πολυκατοικία.
Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ «Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος υπέβαλε μήνυση κατά του Ιωάννη Κουρτάκη, εκδότη-διευθυντή της σαββατιάτικης εφημερίδας «Παραπολιτικά», διαχειριστή της ιστοσελίδας - διαδικτυακής εφημερίδας «www.parapolitika.gr» και νομίμου εκπροσώπου και ιδιοκτήτη της αδειούχου εταιρείας του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά FM 90,1» και του Παναγιώτη Τζένου, αρχισυντάκτη της σαββατιάτικης εφημερίδας «Παραπολιτικά» και της ιστοσελίδας - διαδικτυακής εφημερίδας «www.parapolitika.gr» και διευθυντή προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά FM 90,1» για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης με αφορμή επιθέσεις στον Πάνο Καμμένο μέσω του ανήλικου παιδιού του από τον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1» για να αποσύρει κατηγορίες για την λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ με βάση την οποία ο Ιωάννης Κουρτάκης φέρεται να έλαβε το ποσόν των 843.000 ευρώ και ο Παναγιώτης Τζένος το ποσόν των 629.000 ευρώ», αναφέρεται σε ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση