GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συννεφιασμένος ο καιρός - Που θα φτάσει η θερμοκρασία

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες τοπικά θα είναι αυξημένες, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού της Κυριακής. Παγετός αναμένεται κατά τό...


Λίγες νεφώσεις, οι οποίες τοπικά θα είναι αυξημένες, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού της Κυριακής. Παγετός αναμένεται κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες τοπικές νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα χαρακτηριστεί από λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα δυτικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός αρχικά θα είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση