GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφαιρόπουλος: Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει τελικά ο Σπανούλης

Αρκετά αισιόδοξος ως προς την συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στο αυριανό ντέρμπι του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για τη...


Αρκετά αισιόδοξος ως προς την συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη στο αυριανό ντέρμπι του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, τονίζοντας παράλληλα πως ο Δημήτρης Αγραβάνης είναι ετοιμοπόλεμος. 

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν το μεγάλο ματς, ο κόουτς των ερυθρόλευκων αναφέρθηκε στην καυτή ατμόσφαιρα που περιμένει να δημιουργήσουν οι οπαδοί της ομάδας ενώ σχετικά με τα «κοντινά» ντέρμπι με τους πράσινους ξεκαθάρισε πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του αντιμετωπίζουν κάθε ματς ξεχωριστά. 

Αναλυτικά: 

«Είναι το πρώτο παιχνίδι για το νέο έτος. Είναι σημαντικό παιχνίδι, ένα παιχνίδι Ευρωλίγκας και ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζουμε την σημασία του αγώνα. Εχουμε παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια και θα δώσουμε κι άλλα στο μέλλον. Είχαμε την ευκαιρία μετά την Φενέρ να ξεκουράσουμε και να φρεσκάρουμε την ομάδα. Εχουμε δουλέψει πολύ καλά τις τελευταίες πέντε ημέρες. Εχουμε μία τελευταία προπόνηση. Θέλουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Εχει γίνει sold out και θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίξει». 

Για την κατάσταση των Πρίντεζη και Σπανούλη: «Ο Πρίντεζης είναι πιο μπροστά στην αποκατάστασή του. Εχει κάνει δύο προπονήσεις, δεν είναι στο 100%, αλλά θα είναι στη διάθεση της ομάδας. Ο Σπανούλης είναι πιο πίσω, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Σήμερα θα δούμε». 

Οσον αφορά το τρία «αιώνια» ντέρμπι μέσα στον Ιανουάριο: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για τρία παιχνίδια, όταν έχουμε μπροστά μας το πρώτο. Δεν μπορούμε να μιλάμε ψυχολογία. Είναι ένα μεμονωμένο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα. Εχει αλλάξει προπονητή και είχαμε νικήσει στον α' γύρο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτά που πρέπει. 

Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό είτε τρία σε ένα μήνα, είτε μία σειρά αγώνων. Κάθε ματς είναι διαφορετικό και πρέπει να το προετοιμάσεις διαφορετικά. Γνωρίζουμε τις αδυναμίες των αντιπάλων και εκείνοι τις δικές μας. Θέλουμε να φέρουμε το παιχνίδι στα δικά μας μέτρα. Αυτό θέλουμε να κάνουμε κι αύριο. Οταν φτάσει η ώρα να μιλήσουμε και για το δεύτερο παιχνίδι, θα δούμε πώς θα το προσεγγίσουμε πνευματικά και τι διορθώσεις χρειάζονται. Το αυριανό παιχνίδι είναι διαφορετικό σε σχέση με εκείνο του α' γύρου. Επικεντρωνόμαστε στο πώς θα είμαστε έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι».
 

Για την αλλαγή προσώπων στο ρόστερ του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός είναι πλήρης. Εχει τρεις νέους παίκτες και αυτό είναι πιο καλό για εμάς, γιατί ξέρουμε ποιους θα αντιμετωπίσουμε». 

Για τον Ντομινίκ Ουότερς: «Ξέραμε τι μπορεί να μας δώσει, όταν τον αποκτήσαμε. Μπορεί να οργανώσει, να πασάρει και να σκοράρει. Αμυντικά είναι πολύ καλός να μαρκάρει την μπάλα και είναι καλός και μακριά από αυτήν. Εχει την εμπειρία να μας βοηθήσεις. Είναι λογικό να μην είναι 100% εναρμονισμένος με την ομάδα και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει στο χρόνο που θα αγωνιστεί». 

Για τον Δημήτρη Αγραβάνη: «Εχει μπει στην εξίσωση. Εχει κάποιες ενοχλήσεις. αλλά είναι ετοιμοπόλεμος». 

Για τους οπαδούς: «Είναι μέρες κρίσης. Δεν είναι εύκολο να πληρώνει ο φίλαθλος κάθε τόσο ένα εισιτήριο. Υπάρχει το ποδόσφαιρο και τα άλλα τμήματα του Ολυμπιακού. Αξίζουμε την συμπαράσταση του κόσμου. Εχουμε κάνει ήττες, αλλά και μεγάλες νίκες. Θέλουμε να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας και μία καυτή έδρα». 

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση