GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Περέιρα Ντίας

Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Περέιρα Ντίας στην ΑΕΚ!  Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του 26χρονου, οι πρώτες συ...


Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Περέιρα Ντίας στην ΑΕΚ! 

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του 26χρονου, οι πρώτες συζητήσεις με την Τζοχόρ για την απόκτηση της ελευθέρας του παίκτη βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και, σύντομα, όπως είπαν στους ανθρώπους της «Ένωσης», ο πελάτης τους θα έχει στα χέρια του το επίσημο έγγραφο με τη λύση της συνεργασίας του -που περιμένουν στον «δικέφαλο», ώστε να προχωρήσουν την περίπτωσή του. 

Ουσιαστικά, η τελευταία εκκρεμότητα για να ταξιδέψει ο Λατινοαμερικανός από τη Μαλαισία στην Ελλάδα είναι να μείνει ελεύθερος ΚΑΙ με αποδείξεις. Να έχει, δηλαδή, στα χέρια του το χαρτί της… ελευθερίας του. Για αυτό, άλλωστε και ταξίδεψαν οι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή στην νοτιοανατολική Ασία, σήμερα (2/1): Προκειμένου να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με την ομάδα του, για να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο Ντίας να ετοιμάσει βαλίτσες και να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τη χώρα μας. 

Το τελευταίο, όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποί του στους «κιτρινόμαυρους», αναμένεται να γίνει μέσα στη βδομάδα, καθώς το «διαζύγιο» του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Μαλαισίας την τελευταία τριετία με την Τζοχόρ αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση