GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος αναλαμβάνει νέος γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ

Θέμα ημερών πρέπει να θεωρείται πλέον η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Νέας Δημοκρατίας του νέου γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος που σ...

Θέμα ημερών πρέπει να θεωρείται πλέον η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Νέας Δημοκρατίας του νέου γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ εδώ και σχεδόν μία δεκαετία, ο Στέλιος Κονταδάκης.

Η συγκεκριμένη θέση λόγω της φύσης της θεωρείται κλειδί, εν όψει και πιθανών πολιτικών εξελίξεων και εδώ και ένα μήνα εκκρεμεί η πλήρωση της, μετά το συμβάν στις αρχές Δεκεμβρίου όταν ο γραμματέας οργανωτικού κ. Σπανάκης είχε υποβάλει την παραίτηση του έπειτα από την απόπειρα λαθροχειρίας στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, όπου μέλος της ΔΑΚΕ προσπάθησε να ψηφίσει για λογαριασμό του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί με την αυτόφωρο διαδικασία.

Ο κ. Σπανάκης ακολούθως έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση του προέδρου του κόμματος «για λόγους δεοντολογίας και προσωπικής αξιοπρέπειας» όπως ανέφερε, τονίζοντας παράλληλα πως ουδεμία ανάμειξη είχε με το θέμα και θα προσφύγει στην δικαιοσύνη.

Από τότε μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη στο ζήτημα, αλλά όπως φαίνεται ο κ. Μητσοτάκης έχει ήδη αποφασίσει το ποιος θα είναι ο διάδοχος του κ. Σπανάκη.
Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνεται και σε εσωτερικό έγγραφο της ΝΔ που φέρει την υπογραφή του κ. Αυγενάκη και ζητείται από τους βουλευτές να κοινοποιήσουν τις μελλοντικές δράσεις τους στον κ. Κονταδάκη, με την ιδιόκτητα του «γραμματέα Οργανωτικού».


Οι επίσημες ανακοινώσεις ωστόσο δεν έχουν γίνει και αναμένονται εντός των επόμενων ημερών καθώς η συγκεκριμένη γραμματεία θεωρείται και όχι άδικα ως κλειδί και δεν μπορεί να μένει χωρίς επικεφαλής.

Ο 51χρονος κ. Κονταδάκης είναι από το 2007 στενός συνεργάτης του Κ. Μητσοτάκη έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Δημόσια Διοίκηση και αποτελεί έναν άνθρωπο ο πρόεδρος της ΝΔ εμπιστεύεται, καθώς του είχε αναθέσει την ευθύνη των οργανώσεων της ΝΔ στην κοινή τους γενέτειρα, την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση