GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Αυτά μου είπε ο γιος του Χριστόδουλου Καραθανάση

Με τον Γιάννη Καραθανάση, γιο του υποπλοιάρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, που χάθηκε στην κρίση των Ιμίων, συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ...


Με τον Γιάννη Καραθανάση, γιο του υποπλοιάρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, που χάθηκε στην κρίση των Ιμίων, συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης μία φωτογραφία με τον Γιάννη Καραθανάση στον λογαριασμό του στο Facebook, συνοδευόμενη από το εξής κείμενο:

«Αυτός είναι ο Γιάννης Καραθανάσης, ο 22χρονος γιος του ήρωα των Ιμίων, υποπλοίαρχου Χριστόδουλου Καραθανάση. Είναι πολύ περήφανος για τον πατέρα του, όμως κι εκείνος θα ήταν πολύ περήφανος σήμερα για τον γιο του. Ο Γιάννης είναι ένα παιδί που έχει το θάρρος της γνώμης του, που δεν φοβάται να πει αλήθειες. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι έχει το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Σήμερα σπουδάζει στην αρχιτεκτονική, στο Πολυτεχνείο. Έχει όρεξη να δουλέψει, να δημιουργήσει, να προσφέρει με όποιον τρόπο μπορεί. Όσο ψηλά κρατά τη γαλανόλευκη, τόσο ψηλά θέτει και τους στόχους του για να συνεχίσει να κάνει περήφανο τον πατέρα του. Στη συζήτηση που είχαμε, μου είπε ένα πράγμα που θα κρατήσω για πάντα. "Πατριώτης είναι αυτός που θυσιάζεται για την Ελλάδα, αλλά πατριώτης είναι και αυτός που παλεύει για να ζήσει η νέα γενιά σε μία καλύτερη χώρα"».

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση