GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο σπίτι που έμενε η Ρούπα βρέθηκαν τα κλειδιά της γιάφκας

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε κλειστό χώρο στάθμευσης, στην οδό Κύπρου στον Άλιμο, ο οποίος σύμφωνα με π...


Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε κλειστό χώρο στάθμευσης, στην οδό Κύπρου στον Άλιμο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι γιάφκα τρομοκρατών και έχουν βρεθεί οπλισμός και δύο αυτοκίνητα.

Ο χώρος εντοπίστηκε μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα το πρωί στην Ηλιούπολη, στο σπίτι της οποίας βρέθηκαν σημειώσεις, πλαστές ταυτότητες και κλειδιά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κάποια από τα κλειδιά ταιριάζουν στο συγκεκριμένο γκαράζ.

Στο χώρο βρέθηκαν βαλίτσες με πυρομαχικά και άλλο υλικό, το οποίο εξετάζεται αυτή την ώρα από κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έχουν μπει και άλλοι χώροι στην Αττική, που φέρονται ότι σχετίζονται με τη δράση της Πόλας Ρούπα. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση