GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιφασιστική πορεία για την επέτειο των Ιμίων στο κέντρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα αντιφασιστική διαδήλωση και πορεία με κατεύθυνση την αμερικανική πρεσβεία και τα γραφεία της Χρυσής...


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα αντιφασιστική διαδήλωση και πορεία με κατεύθυνση την αμερικανική πρεσβεία και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων.

Στην πορεία εκατοντάδες διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά του φασισμού και του ρατσισμού με αφορμή τη σημερινή επέτειο για τα Ίμια.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Ρηγίλλης με ομιλίες από εκπροσώπους συλλογικοτήτων της αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στο μήνυμά τους για τη σημερινή διαδήλωση, οι εκπρόσωποι των οργανώσεων-συλλογικοτήτων καλούσαν «όλους τους αγωνιστές, αντιφασίστες, ενεργούς πολίτες να δώσουν το παρών στη σημερινή διεθνιστική, αντιφασιστική συγκέντρωση για να προβάλλουν την προοπτική αλληλεγγύης των λαών ως απάντηση στο φασιστικό και εθνικιστικό μίσος, με ένα πλατύ διεθνιστικό μέτωπο αλληλεγγύης, με τον κοινό αγώνα των λαών ενάντια στον πόλεμο, τον ιμπεριαλισμό, τους αστικούς ανταγωνισμούς».

Δείτε φωτογραφίες από την πορεία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση