GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυροβόλησε με καραμπίνα συγχωριανό του και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη ηλικιωμένου ο οποίος πυροβόλησε με καραμπίνα και τραυμάτισε συγχωριανό του, σ...


Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη ηλικιωμένου ο οποίος πυροβόλησε με καραμπίνα και τραυμάτισε συγχωριανό του, στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης.

Αυτή την ώρα ο δράστης παραμένει "ταμπουρωμένος" στο σπίτι του και αρνείται να παραδοθεί, ενώ στην επιχείρηση συμμετέχει και ειδικός δραπραγματευτής της Αστυνομίας.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10.30 το πρωί, όταν ο δράστης, ηλικίας άνω των 80 ετών, πυροβόλησε με καραμπίνα τον 63χρονο, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο σπίτι του οπλισμένος.

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Παπανικολάου", όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον πείσουν να παραδοθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση