GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος: Δεν τελείωσε η μάχη κατά της διαπλοκής

«Η κυβέρνηση από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων της, πριν από δύο χρόνια, έθεσε ως ύψιστη προτεραιότητα την ανάδειξη των ...


«Η κυβέρνηση από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων της, πριν από δύο χρόνια, έθεσε ως ύψιστη προτεραιότητα την ανάδειξη των πρακτικών διαφθοράς που σημάδεψε την πολιτική ζωή», σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Επισήμανε ότι «θύμα αυτών των πρακτικών ήταν ο ελληνικός λαός και πως από τις κοπιώδεις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής αναδείχτηκε το τρίγωνο διαπλοκής μεταξύ κομμάτων, τραπεζών και ΜΜΕ, το οποίο φέρει βαρύτατες ευθύνες για τη χρεοκοπία αλλά και για το βάθος της ελληνικής κρίσης».

Σημείωσε ότι η «μάχη κατά της διαπλοκής όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά ότι το πόρισμα της Επιτροπής αποτελεί την αφετηρία ώστε να πάρει το λόγο η δικαιοσύνη».

Κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ διαπλοκή στην Ελλάδα «συνεχίζει να προκαλεί το κοινό αίσθημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση