GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Λιώνουν τα χιόνια-Ανοίγουν οι δρόμοι

Αρχίζει και αποκαθίσταται η κυκλοφορία των οχημάτων σε αρκετά σημεία στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κρήτης, το οποίο εξαιτίας της κακοκαι...


Αρχίζει και αποκαθίσταται η κυκλοφορία των οχημάτων σε αρκετά σημεία στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κρήτης, το οποίο εξαιτίας της κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών και του μεγάλου όγκου χιονιού παρέμενε για αρκετά εικοσιτετράωρα κλειστό.

Η χιονόπτωση κυρίως στις ορεινές περιοχές του νησιού καθιστούσε την κυκλοφορία των οχημάτων αδύνατη, ωστόσο από το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, οπότε και ξεκίνησε η σταδιακή βελτίωση των καιρικών συνθηκών, στην πλειοψηφία τους οι δρόμοι άνοιξαν.

Το μοναδικό σημείο, στο οποίο απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων είναι η ε.ο. Χανίων -Ομαλού στη θέση από “Πέτρα Σέλι” και “Λάκκους”.

Ωστόσο αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που μετακινούνται στα εξής σημεία:

Δημοτική ενότητα οροπεδίου Λασιθίου

Δ.Δ. Ζένια Δήμου Αγ. Νικολάου – Οροπέδιο Λασιθίου

Οροπέδιο Λασιθίου – Ηράκλειο.

Δ.Δ. Ζένια Δήμου Άγιου Νικόλαου – οροπέδιο Λασιθίου. Εντός οροπεδίου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων και με οχήματα τύπου 4χ4.

Δ.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Επ. Ο. Μυρικεφάλων- Καλλικράτη.

Στην περιοχή των Ανωγείων, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων διεξάγεται πλέον κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση