GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλάσνικοφ και χειροβομβίδες στο σπίτι της Ρούπα στην Ηλιούπολη

Στο πλαίσιο των ερευνών που ενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα και της 25χρονης συλληφθείσας, στο σπίτι...


Στο πλαίσιο των ερευνών που ενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα και της 25χρονης συλληφθείσας, στο σπίτι στην Ηλιούπολη, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πολεμικά τυφέκια, δύο πυροβόλα όπλα - πιστόλια, τέσσερις χειροβομβίδες (τρεις αμυντικού και μια επιθετικού τύπου) και φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων.

Επίσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, δίπλα στο σπίτι που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, όπου διέμενε η 25χρονη συλληφθείσα, βρέθηκε και κατασχέθηκε όχημα το οποίο φέρεται ότι είχε αγοραστεί το Δεκέμβριο του 2016 από τις δύο συλληφθείσες.

Και στα δύο σπίτια, σε Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά.

Όλα τα παραπάνω κατασχεθέντα έχουν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι έρευνες στα δύο σπίτια συνεχίζονται.

Επίσης, σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη νέα έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε χώρο σε περιοχή της Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση