GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Παπανδρέου για τον Βενιζέλο που θα συζητηθεί

«Δεν πρέπει να προσωποποιούμε διαφορές, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον κ. Βενιζέλο σε προσωπικό επίπεδο. Υπάρχουν θέματα χειρισμών κα...


«Δεν πρέπει να προσωποποιούμε διαφορές, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον κ. Βενιζέλο σε προσωπικό επίπεδο. Υπάρχουν θέματα χειρισμών και αντιπαράθεσης του παρελθόντος, αλλά εγώ θέλω να κοιτάξουμε μπροστά», δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, μετά την συμφωνία συμπόρευσης στην οποία κατέληξαν χθες με την Φώφη Γεννηματά. 

Ερωτηθείς σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και αν υπάρχει συνεννόηση για το ποιος θα ηγείται του σχήματος, ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ απάντησε ότι δεν τον ενδιαφέρει να έχει το πάνω χέρι, τον ενδιαφέρει να πάει η παράταξη μπροστά.

«Δεν είναι ο στόχος μου η ηγεσία ποτέ δεν είχα αυτό ως αυτοσκοπό», τόνισε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε:

«Ήδη η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει τη Φώτη Γεννηματά ως πρόεδρο, αυτό δεν το αμφισβητώ. Αν αυτό κάποια στιγμή συγκροτηθεί σε κανονικό κόμμα, χωρίς συνιστώσες, θα υπάρξουν εσωτερικές διαδικασίες». 

«Αυτό που έχουμε συμφωνήσει είναι ότι όλα αυτά είναι προς διαμόρφωση» σημείωσε ο Γιώργος Παπανδρέου ενώ ανέφερε ότι «προφανώς θα υπάρξουν διαδικασίες θα συναντιόμαστε οι αρχηγοί των κομμάτων που συμμετέχουμε».

Ο κ. Παπανδρέου επεσήμανε παράλληλα ότι το ΚΙΔΗΣΟ διατηρεί την αυτονομία του και έχει τις δικές του πολιτικές του προτάσεις. Έκανε λόγο για πλουραλισμό ιδεών «με τις διαφωνίες και τις συμφωνίες μας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση