GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΡΟΪΔΙΑ! Στο Καϊμακτσαλάν για σκι και αγριογούρουνο ο... καρδιοπαθής Παπαγεωργόπουλος!

«Και οι καρδιοπαθείς μπορούν να κάνουν σκι», θα μπορούσε να ήταν η λεζάντα στη φωτογραφία που θ’ απαθανάτιζε τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονί...

«Και οι καρδιοπαθείς μπορούν να κάνουν σκι», θα μπορούσε να ήταν η λεζάντα στη φωτογραφία που θ’ απαθανάτιζε τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο να κάνει σκι στο Καϊκματσαλάν.
Ναι, ο καταδικασθείς (σε πρώτο βαθμό) σε ισόβια για υπεξαίρεση 17,9 εκατ. ευρώ, ο οποίος αποφυλακίστηκε τον Ιούλιο του 2015 λόγω προβλημάτων στην καρδιά, πήγε για σκι και στη συνέχεια για φαγητό σε γνωστή ταβέρνα του Αγίου Αθανασίου.
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» την ώρα που έτρωγε αγριογούρουνο μιλούσε «για τα κατορθώματά του στο σκι και το πόσο γρήγορα κατέβαινε τις πλαγιές νικώντας ακόμα και 16άρηδες».

Ο Βηματοδότης έχει τις λεπτομέρειες: 

«Ίσως να θυμάστε ότι ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασ. Παπαγεωργόπουλος, καταδικασθείς (σε πρώτο βαθμό) σε ισόβια για υπεξαίρεση, κατάφερε (με νόμο του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλου) να αποφυλακιστεί λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την καρδιά του. Τον έβγαλαν δηλαδή καρδιοπαθή και τον αποφυλάκισαν. Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ ότι το τριήμερο των Θεοφανίων ο καρδιοπαθής (με δικαστική βούλα) πρώην δήμαρχος το πέρασε κάνοντας σκι στο Καϊμακτσαλάν. Σύχναζε, όπως μου είπαν, σε ταβέρνα του χωριού Άγιος Αθανάσιος και πάντοτε «χτυπούσε» ένα αγριογούρουνο, το οποίο έτρωγε με όρεξη. Στους έκπληκτους πελάτες της ταβέρνας δεν μιλούσε βεβαίως για τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά για τα κατορθώματά του στο σκι και το πόσο γρήγορα κατέβαινε τις πλαγιές νικώντας ακόμα και 16άρηδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση