GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδωνις κατά Καμμένου για τη φωτογραφία μέσα από το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Έντονη κριτική άσκησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, με αφορμή τη φωτογρ...


Έντονη κριτική άσκησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, με αφορμή τη φωτογραφία του μέσα από το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

«Η δημοσίευση της φωτογραφίας του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, απλωμένου στο πρωθυπουργικό αεροσκάφος στο ταξίδι του προς τις ΗΠΑ, δείχνει το πραγματικό ύφος και ήθος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης και σημειώνει:

«Για ποιο λόγο ο κ. Καμμένος δεν ταξίδεψε με το αεροπλάνο της γραμμής, ώστε να εξοικονομήσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για το ελληνικό Δημόσιο; Τη φωτογραφία αυτήν την παραδίδουμε σε όλους όσοι πίστεψαν ότι ψηφίζοντας τον κ. Τσίπρα ψηφίζουν το “νέο” στην πολιτική. Μία μόνο λέξη ταιριάζει: Ντροπή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση