GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέρδη έφερε στο Χρηματιστήριο η έγκριση των βραχυπρόθεσμων μέτρων

Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, μετά τη χθεσινή έγκριση των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέο...


Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, μετά τη χθεσινή έγκριση των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM). Στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος βρέθηκαν οι τραπεζικές μετοχές, ενώ αυξημένος σε σχέση με τις προηγούμενες συνεδριάσεις παρουσιάσtηκε ο τζίρος.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 646,51 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 1,13%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 45,449 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν συνολικά 62.602.572 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 0,98%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 2,26%.

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τραπεζών (+2,27%), των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (+1,92%), των Πρώτων Υλών (+1,26%) και των Τηλεπικοινωνιών (+1,25%), ενώ απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Τροφίμων (-0,61%) και της Τεχνολογίας (-0,03%).

Ανοδικά κινήθηκαν 68 μετοχές, 41 πτωτικά και 19 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση