GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νίκη και πολλά γκολ θέλει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός εναντίον απόψε στις 19:30, στη Λεωφόρο, για το Κύπελλο με θεωρητικά δεδομένη τη νίκη των «πράσινων» και το ζητούμενο να εί...


Παναθηναϊκός εναντίον απόψε στις 19:30, στη Λεωφόρο, για το Κύπελλο με θεωρητικά δεδομένη τη νίκη των «πράσινων» και το ζητούμενο να είναι η επικράτηση να έρθει με πολλά γκολ.
Τις τελευταίες ημέρες,οι Ροντρίγκο Μολέδο και Δημήτρης Κουρμπέλης δεν κατόρθωσαν να προπονηθούν. Αμφότεροι ένιωσαν ενοχλήσεις στον δικέφαλο με συνέπεια να ακολουθούν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Όπως είναι φυσικό τέθηκαν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση ενάντια στον Κισσαμικό για το Κύπελλο Ελλάδας. Εκτός και οι Σαμπά,  Πίσπας.
Η αποστολή για το ματς αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Στιλ, Κοτσόλη, Χουχούμη, Μαρινάκη, Μέστο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Λουντ, Μπουμάλ, Βλαχοδήμο Π., Βιγιαφάνιες, Λέτο, Μπεργκ, Χουλτ, Ρέις, Ρινάλντι, Χατζηγιοβάννη και Μίγγο.
Όσον αφορά τον Κισσαμικό, ο Σπύρος Μπαξεβάνος άφησε εκτός του νεοαποκτηθέντα Γιαλούση, που πιθανότατα θα ντεμπουτάρει στον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανελευσινιακό, όπως και οι Φυντικάκης, Αντωνιάδης, Γκέκας, Ενγκουέμ και Βλάχος.
Αναλυτικά, διαθέσιμοι είναι οι εξής παίκτες: Λαζαρίδης, Πολίτης, Τσερκέζος, Τσοντάκης, Σταθάκης, Σελινιωτάκης, Παντελάκης, Κουρέλλας, Καβράκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μάριο Μαρτίνεθ, Λουβιτάκης, Θέος, Ποκόνγκ, Κίκε, Μάντζης, Μίλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση