GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρέμος: Πήγα στον Μητσοτάκη για φιλική κουβέντα, δε θα κατέβω βουλευτής

Μετά τις φήμες που φούντωσαν – ότι ο Ρέμος θα κατέβει βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία – ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεκαθάρισε σήμερα ότι...


Μετά τις φήμες που φούντωσαν – ότι ο Ρέμος θα κατέβει βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία – ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεκαθάρισε σήμερα ότι δεν σκέφτεται καθόλου το ενδεχόμενο να πολιτευτεί με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ότι πήγε στα γραφεία της ΝΔ για μια "φιλική και ειλικρινή συζήτηση".

Ολόκληρη η ανακοίνωση του τραγουδιστή:

«Εχθές είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη. Η επίσκεψή μου αυτή στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, είχε σαν σκοπό να καταθέσω τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της κοινωνίας όπως εγώ τις εκλαμβάνω εγώ. Όλη η κουβέντα μας στάθηκε στα πλαίσια μιας φιλικής και ειλικρινούς συζήτησης.

Η επίσκεψή μου αυτή δεν έχει καμία πολιτική απόχρωση και ως εκ τούτου ουδεμία σχέση έχουν τα σενάρια της εμπλοκής μου με την πολιτική του τόπου. Ως ενεργός πολίτης όμως θα συνεχίσω και θα καταθέτω τις απόψεις μου και τις ανησυχίες μου σε όλες τις πολιτικές πλευρές. Ευχαριστώ τον κύριο Μητσοτάκη για την εγκάρδια φιλοξενία του και του εύχομαι καλή συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση