GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφαγε κίτρινη κάρτα λόγω... πρότασης γάμου - ΒΙΝΤΕΟ

Το ηφαιστειογενές νησί, Γκουάμ, βρίσκεται στην Ωκεανία, κοντά στην Τάφρο των Μαριάνων (σ.σ. το βαθύτερο σημείο όλων των ωκεανών της Γης) ...


Το ηφαιστειογενές νησί, Γκουάμ, βρίσκεται στην Ωκεανία, κοντά στην Τάφρο των Μαριάνων (σ.σ. το βαθύτερο σημείο όλων των ωκεανών της Γης) και είναι το μεγαλύτερο νησί της Μικρονησίας, με έκταση 549 τετραγωνικά χιλιόμετρα και πληθυσμό περίπου 160.000 κατοίκους. Πρόκειται για μη ενσωματωμένη περιοχή των ΗΠΑ, είναι πρώην ισπανική αποικία, που άλλαξε κατοχή το 1898, με τη λήξη του αμερικανο-ισπανικού πολέμου.

Και όπως σε ολόκληρο τον πλανήτη, έτσι και στο Γκουάμ παίζουν ποδόσφαιρο. Μάλιστα, στην αναμέτρηση των NAPA Ρόβερς με τους Σίπιαρντ, σημειώθηκε ένα εξαιρετικό γκολ με «δράστη» τον Άστον Σούρμπερ.

Ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε στο 35’ με «ψαλιδάκι» φτάνοντας στα 12 γκολ και στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Κι ενώ συμπαίκτες και φίλαθλοι πανηγύριζαν το εντυπωσιακό γκολ, ο Σούρμπερ κατευθύνθηκε προς την εξέδρα, όπου καθόταν η αρραβωνιαστικιά του, σήκωσε την μπλούζα του και της έκανε πρόταση γάμου, υποκλινόμενος στην γραμμή του πλαγίου άουτ.

Η μέλλουσα κυρία Σούρμπερ αποδέχθηκε την πρόταση και ο διαιτητής της αναμέτρησης ...πιστός στην εφαρμογή των κανονισμών «κιτρίνισε» τον στράικερ των Ρόβερς.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση