GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Θεοδωράκης από το Αγρίνιο: Δεν είναι προς όφελος μας να μείνουμε μόνοι με τον Σόιμπλε - ΦΩΤΟ

«Το να φύγει αυτήν τη στιγμή το ΔΝΤ από τη χώρα και να μείνουμε μόνοι με τον Σόιμπλε και την απαίτησή του για τεράστια πλεονάσματα δεν θα...


«Το να φύγει αυτήν τη στιγμή το ΔΝΤ από τη χώρα και να μείνουμε μόνοι με τον Σόιμπλε και την απαίτησή του για τεράστια πλεονάσματα δεν θα είναι προς όφελος της χώρας», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, από το Αγρίνιο, μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Παπαναστασίου, αναφορικά με την τρέχουσα αξιολόγηση.

«Όταν δεν έχεις εναλλακτική λύση δεν πρέπει να κινείσαι από ιδεοληπτικές αποφάσεις», συμπλήρωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Θα πρέπει για άλλη μία φορά, με όση αυστηρότητα μπορεί να έχει ο λόγος ενός μικρού κόμματος της αντιπολίτευσης, να πω προς την κυβέρνηση ότι χρειάζονται αποφάσεις, χρειάζεται ταχύτητα, γιατί το συμφέρον του ελληνικού λαού δεν είναι οι συνεχείς αναβολές μέχρι να πεισθούν οι κομματικοί στρατοί, μέχρι να πεισθούν οι κομματικοί υπάλληλοι, μέχρι να πεισθούν οι κομματικοί υπουργοί», υπογράμμισε ο κ. Θεοδωράκης.

«Το συμφέρον του ελληνικού λαού είναι να φύγουμε μπροστά, να πάρουμε τις αναγκαίες αποφάσεις και τα αναγκαία μέτρα για να μπορέσουμε στον συντομότερο δυνατό χρόνο να ξεφύγουμε από τα μνημόνια», κατέληξε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση