GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πατρών - Κορίνθου: Πυροσβέστες προσφέρουν βοήθεια στους εγκλωβισμένους οδηγούς

Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής έχει κινητοποιηθεί απόψε, για να προσφέρει βοήθεια σε οδηγούς και επιβάτες, που είναι αποκλεισμένοι στην ...


Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής έχει κινητοποιηθεί απόψε, για να προσφέρει βοήθεια σε οδηγούς και επιβάτες, που είναι αποκλεισμένοι στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, μεταξύ των κόμβων Καλαβρύτων και Αιγίου.

Ειδικότερα, τα πληρώματα 15 οχημάτων της Πυροσβεστικής από την Πάτρα, το Αίγιο και την Ακράτα, προσεγγίζουν αποκλεισμένους οδηγούς και επιβάτες και τους ενημερώνουν, πως αν θέλουν, μπορούν να τους μεταφέρουν σε ασφαλή χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι περισσότεροι δεν θέλουν να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους, δηλώνοντας πως θα παραμείνουν μέσα σε αυτά, μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Πάντως, όσοι θέλησαν να μετακινηθούν, οι πυροσβέστες τους μετέφεραν στους σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινήτων στο Αίγιο και στην Ακράτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση