GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκεί που δεν χάνει η Μπαρτσελόνα

Σε κακό… φεγγάρι βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, η οποία στις 22:15 φιλοξενεί για το Κύπελλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Για καλή τύχη των Καταλανών...


Σε κακό… φεγγάρι βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, η οποία στις 22:15 φιλοξενεί για το Κύπελλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Για καλή τύχη των Καταλανών, οι αντίπαλοί τους είναι σχεδόν μόνιμα σε κακό φεγγάρι όταν καλούνται να παίξουν στο Καμπ Νου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Βάσκοι  στο συγκεκριμένο γήπεδο νίκησαν τελευταία φορά πριν από δεκαέξι χρόνια. Στις δεκαεπτά αναμετρήσεις που έγιναν από τότε έχουν να επιδείξουν, όλες κι όλες, τέσσερις ισοπαλίες ενώ δεκατρείς φορές έφυγαν ηττημένοι.
Μάλιστα για τη Μπιλμπάο το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο έντονο καθώς η Μπάρτσα δεν έχει προβλήματα στον αγωνιστικό τομέα ενώ την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι μετρούν απουσίες.
Τιμωρημένοι είναι οι Ιτουράσπε και Ραούλ Γκαρθία ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ο ταλαντούχος γκολκίπερ Κέπα. Ανέτοιμοι χαρακτηρίζονται οι Γιεράι, Ντε Μάρκος, Λέκουε και Ακέτσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση